Suvikõrvitsapüreesupp
Kellele meeldib näiteks gorgonzola juust, võiks seda kasutada tavalise kohupiimajuustu asemel.
rapsiõli
1 sibul
1 küüs küüslauku
1kg suvikõrvitsat
soola, pipart
6dl vett
1 kanapuljongikuubik
130g rama naturaalset kohupiimajuustu
Kuumuta poti põhjas õli, prae sibul klaasjaks.
Lisa hakitud suvikõrvits, sool ja pipar. Keeda u 10 minutit tasasel tulel, aeg ajalt sega.
Lahusta mõõtetopsis puljongikuubik veega. Lisa supile ja kuumuta keemiseni.
Alanda kuumust ja lase pool tundi tasasel tulel kaududa. Aeg ajalt sega.
Lisa juust ja lase sel sulada.
Püreesta supp mikseriga, kui supp on liiga paks lisa puljongit või rõõska koort.
Serveeri röstitud saiaga
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment