hea seedimisele ning alandavat kolesterooli taset
Saturday, September 15, 2007
Puuviljad martsipaniga
8 poolikut konservvirskut (ma tegin ploomidega)
300g martsipani
12 mandlit
veidi võid
Pane virsikud võiga määritud vormi, kumerus ülespoole.
Rulli martsipan, suru sellest klaasiga välja 8 ketast ning pane need virsikute peale.
Vajuta mandlid martsipani sisse ja pane iga virsiku peale väike tükike võid.
Küpseta u 20 minutit 200 kraadises ahjus (rest pane keskele)
8 poolikut konservvirskut (ma tegin ploomidega)
300g martsipani
12 mandlit
veidi võid
Pane virsikud võiga määritud vormi, kumerus ülespoole.
Rulli martsipan, suru sellest klaasiga välja 8 ketast ning pane need virsikute peale.
Vajuta mandlid martsipani sisse ja pane iga virsiku peale väike tükike võid.
Küpseta u 20 minutit 200 kraadises ahjus (rest pane keskele)
Marineeritud puuviljad
2 banaani
1 kobar seemneteta viinamarju
4 kiivit
pool sidrunit
2,5 dl suhkrut
2,5 dl vett
1 teekotike
Viiluta banaanid ja kiivid, poolita viinamarjad.
Sega puuviljad kausid, peale pigista sidrunimahl.'
Vala suhkur ja vesi potti, keeda 5 minutit.
Pane sisse teekotige ning lase 10 minutit tõmmata.
Võta teekott ära, kalla suhkrusiirup puuviljadele ning aseta külma.
2 banaani
1 kobar seemneteta viinamarju
4 kiivit
pool sidrunit
2,5 dl suhkrut
2,5 dl vett
1 teekotike
Viiluta banaanid ja kiivid, poolita viinamarjad.
Sega puuviljad kausid, peale pigista sidrunimahl.'
Vala suhkur ja vesi potti, keeda 5 minutit.
Pane sisse teekotige ning lase 10 minutit tõmmata.
Võta teekott ära, kalla suhkrusiirup puuviljadele ning aseta külma.
Subscribe to:
Posts (Atom)