Thursday, August 2, 2007

juustuarmastajatele

Kui lihtsalt Brie juust ei meeldi, siis selles variandis tasub teda ikka proovida



Küpsetatud juust
pakk Camembert või Brie juustu
riivsaia
1 munakollane
toormoosi

Lõika juustust sektorid.
Ühele taldrikule pane kergelt klopitud munakollane, teisele taldrikule kalla riivsaia.
Kahvli abil kasta juust muna sisse ning seejärel riivsaia. Prae pannil keskmisel pannil veidi pruunikaks.
Serveeri toormoosiga

2 comments:

Evelin said...

oh, hea, eks?:)
ma olen juustu üldiselt topelt paneerinud, siis on kindel, et kusagilt ei hakka midagi välja voolama. et enne jahusse, siis munasse ja siis millesse iganes...

Ja mis on kuradi parim valgehallitusjuustu paneerimiseks? kama.

Eva said...

eehhh naljakas kui ükspäev su blogi vaatasin sest ma olin ka maal briet küpsetanud ja mõtlesin gratineeritud lillkapsaid teha, mida ma väga ammu tegin

mulle hallitusjuustud eriti ei maitse tegelikult, väga harva söön

ma polegi ammu kama söönud